Gabriela Firea și-a depus candidatura pentru Primăria Capitalei: Avem șobolani, gropi, mizerie și gunoaie. EVUL MEDIU!

Publicat: 28/04/2024, 07:00
Actualizat: 28/04/2024, 19:28

Gabriela Firea, prim-vicepreședinte PSD, și-a depus, duminică, candidatura pentru Primăria Capitalei. Cu această ocazie, ea l-a criticat pe Nicușor Dan.

UPDATE

În acești ani, norocul a fost doar pentru două sectoare care au avut primari destoinici: Robert Negoiți și Daniel Bălută care au făcut diferența și tot mai mulți bucureșteni vor să se mute în aceste sectoare pentru că ce se întâmplă în celelalte nu e normal, nu este demn de o capitală europeană. Vorbim de intersecții semaforizate și smartcity, dar avem șobolani, gropi, există mizerie și gunoaie. Evul mediu ca să caracterizez doar într-o singura sintagmă, a transmis candidata PSD la Primăria Capitalei

Firea a pus că „pentru o capitală modernă, în primul rând, avem nevoie de o echipă determinată, muncitoare, sinergică, dornică să muncească real şi să comunice cu cetăţenii, pentru că şi acest lucru este extrem de important”.

Vom reporni toate șantiere, și publice și private. Vom avea grijă ca toți cei care construiesc în București să aibă grijă de oameni, să nu construiască doar blocuri ci și grădinițe, creșe, afterschool, spații verzi, locuri de joacă pentru copii și, de asemenea, intrări și ieșiri de siguranță pentru situații de urgență, a afirmat prim-vicepreședintele PSD.

Candidata PSD la Primăria Capitalei a refuzat să comenteze declarația lui Piedone care a transmis că aceasta „a fost aruncată la gunoi și apoi reciclată” de către social-democrați.

Domnul Cristian Popescu Piedone are o soție, are o fiică, are colege. Cu siguranță le prețuiește. Nu aș vrea să răspund cu aceeași monedă, a explicat Firea.

„Sunt o feminista convinsă!”

Gabriela Firea a ales să poarte un tricou negru cu un mesaj feminist „în spatele unei femei grozave sunt femei grozave.”

Canditata PSD și-a justificat alegerea spunând că este o feministă și că tricoul este un omagiu pentru femeile care au votat-o şi care au fost dezamăgite că nu a fost aleasă primar, atunci când a pierdut în faţa lui Nicuşor Dan. Ea a mai spus că aproape 65% dintre bucureştenii care au votat-o atunci au fost femei.

Gabriela Firea și-a depus candidatura, duminică, în prezența președintelui partidului Marcel Ciolacu, ministrului Transporturilor Sorin Grindeanu, ministrului Sănătății Alexandru Rafila, secretarului general al partidului Paul Stănescu, europarlamentarului Mihai Tudose și primarilor PSD de sectoare.

Știrea inițială.

Gabriela Firea a transmis că își va depune candidatura la Primăria Generală, în prezența președintelui Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu. Evenimentul va avea loc duminică, 28 aprilie, începând cu ora 14:00, la sediul Biroului Electoral de circumscripție al Municipiului București din Str. N. Filipescu, nr.26.

Coaliţia PSD – PNL a decis, luni noapte, să meargă cu candidaturi separate la funcţia de primar general al Capitalei, respectiv Gabriela Firea (PSD) şi Sebastian Burduja (PNL), pentru a maximiza electoratele celor două partide. Decizia a fost luată după o şedinţă a coaliţiei de guvernare începută luni, în jurul orei 10:00, care a durat mai bine de 13 ore şi care a avut ca temă o analiză privind continuarea susţinerii candidaturii doctorului Cătălin Cîrstoiu la funcţia de primar general al Capitalei.

CITEȘTE ȘI:

ATUNCI și ACUM | Revoltele politice ale Gabrielei Firea. Periplul presă – politică al candidatului PSD pentru Primăria Capitalei

Firea în competiția pentru București, pe culoarul Piedone, îi vine MĂNUȘĂ lui Nicușor Dan. Primarul susține că electoratul s-ar splita în favoarea sa

Olga Borșcevschi
Absolventă a Universității de Stat din Republica Moldova, Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării, Borșcevschi Olga a debutat în presă la televiziunea Realitatea TV Moldova și la site-ul Evenimentul mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Ce alimente ultraprocesate cresc cel mai mult riscul de moarte prematură
Ce a apărut la mormântul Andreei Morega, studenta ucisă de Mirel Dragomir. Ți se rupe...
Simona Halep s-a dus să mănânce la Gigi. Ce prețuri a găsit la restaurant
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
VIDEO Cum să irosești 3 milioane de dolari. Rușii au tras cu o rachetă Iskander...
Soția lui Cristi Tănase a obținut ordin de protecție împotriva fostului fotbalist, la 2 luni...
Mihai Albu, vești devastatoare de la medici. CANCERUL a avansat! Declarații sfâșietoare
Aurora Boreală a făcut spectacol, azi noapte, pe cerul României. Cum explică oamenii de ştiinţă...
Cine e, de fapt, soția lui Florin Piersic
Accident teribil la Brașov, între Voila și Făgăraș! Un șofer a murit pe loc după...
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare
Cât costă Dacia Logan în 2024? Mai este o mașină LOW COST?
Finlanda se pregăteşte pentru un război la scară largă cu Rusia: Trebuie să fim pregătiţi
Alertă de gradul 4 pentru 11 și 12 mai! Vine FURTUNA geomagnetică
Se confiscă banii românilor. S-a dat lege pe 10 mai: Direct la pușcărie, indiferent de...
Pensia lui Isărescu s-a dublat. Venitul guvernatorului BNR, uriaș
Creatură cu cap de lup care merge în două picioare, surprinsă lângă o grădină zoologică....
Când vine vara în România! Anunțul ANM
Preferințele Monicăi Tatoiu în materie de bărbați și motivul pentru care a treia căsătorie durează...
Novak Djokovic, lovit cu o sticlă în cap după victoria de la Roma. Tenismenul s-a...
BANCUL ZILEI. Bulă: - M-am învățat minte... de azi nu mai conduc cu viteză. Ștrulă:...
Păianjenii exotici, tot mai răspândiți în Europa. Specii noi identificate în Marea Britanie